Hirdetés

Most akkor tényleg gyorsabb a lovaglás a Diablo IV PC-s változatában?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a konzolokon kevésbé hajthatók a hátasok.

Hirdetés

Továbbra is megállíthatatlanul pörög a Diablo IV, melyben sok játékos minden bizonnyal most is azzal van elfoglalva, hogy legyőzze a játékban található legnehezebb bosst, vagy csapatokba verődve bizonyítékot találjon a titkos tehenes rész létezésére.

A rendkívül pozitív fogadtatás, és a viszonylag zökkenőmentes rajt ellenére azonban volt néhány dolog, ami nem igazán tetszett a pokolban kalandozó játékosoknak. Ilyen volt például a lovak gyorsasága, ami azóta is számos vitát szül, elősorban a PC-s és a konzolos játékosok között.

Hirdetés

A vita Redditen bontakozott ki igazán, ahol egy felhasználó arról panaszkodott, hogy a barátja számítógépén a lovaglás sokkal gyorsabb, mint a saját konzolján, ugyanis ha a PC-s haverja távolabb tartja a kurzort, úgy nagyobb sebességgel halad a hátasa. Néhányan ezzel kapcsolatban azt írták, hogy a lovak sebessége azzal függ össze a konzolokon, hogy mennyire nyomjuk előre az analógot, azonban ez az elmélet hamar elvetésre került. Pár nappal később az erősen leszavazott felhasználó visszatért a posztjához, de akkor már egy konrét videót is hozott magával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sokan a videóra reagálva azt mondták, hogy minden bizonnyal egy glitchről lehet szó, azonban többen is megerősítették, hogy saját maguk is tapasztalták már a sebességkülönbséget. Ennek következtében a témában egyelőre nem született konszenzus, és még a Blizzard sem reagált ezzel kapcsolatosan, így kíváncsian várjuk és figyeljük, hogy vajon megfejtésre kerül-e ezen égető kérdés a paripákat illetően.

Szerintetek valóban gyorsabbak a lovak a PC-s játékosoknál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)