Hirdetés

Most egy egyedi PlayStation 5-öt és Banishers: Ghosts of New Edent nyerhetsz

|

A Focus Entertainment a közösségi médiában indított felhívást.

Hirdetés

Február 13-án jelenik meg a Life is Strange, Remember Me és Vampyr játékokat jegyző Don't Nod újdonsága, a Banishers: Ghosts of New Eden, amely egyes aspektusaiban a The Witcher 3: Wild Huntra hajaz, ami már elég jó ajánlólevél, viszont önnön jogán lett érdekes, szó sincs másolásról. 

Lényegében egy természetfeletti szerelmi történetet kapunk általa, amelyben komoly döntéseket kell meghoznunk, kemény harcokat kell megvívnunk és sorsfordító pillanatokat élünk át, mindezt egy kvázi nyitott világú akció-szerepjáték keretében, amely tesztünk alapján megéri az árát

Hirdetés

Egy szerencsés játékosnak azonban nem kell megvennie a játékot, anélkül is megszerezheti. A Banishers: Ghost of New Eden kiadója, a Focus Entertainment ugyanis meghirdetett egy nyereményjátékot, amelyen bárki részt vehet, és a fődíj egy, a játék stílusában készült PlayStation 5-konzol, valamint természetesen jár mellé egy kópia is a Don't Nod alkotásából. 

Ahhoz, hogy ti is bekerüljetek abba a kalapba, amiből kihalásszák majd a nyertest, nem kell mást tennetek, mint bekövetni a Focus Entertainmentet Twitteren/X-en, lájkolni a felhívás posztját, valamint újraosztani azt. Erre február 22-ig van lehetőség, többek között Magyarországról is, de érdemes alaposan átböngészni a nyereményjáték szabályzatát, hogy ne érjen senkit meglepetés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)