Hirdetés

Most hét agyeldobós játékra csaphatsz le két mozijegy áráért

|

A Humble Bundle újabb ütős csomagot rakott össze.

Hirdetés

Nem véletlenül hívjuk fel rá a figyelmeteket időről-időre, hogy milyen megérős csomaggal vagy durva akcióval jelentkezik a Humble Store, hiszen folyamatosan ki lehet fogni a honlapon brutális ajánlatokat. És akkor a havi előfizetésről, a Humble Choice-ról nem is tettünk említést, amihez most többek között Life is Strange: True Colors, Scorn és Destroy All Humans 2! Reprobed jár. 

A hír írásának pillanatában még elérhető a bundle-ök közül a Capcom klasszikus verekedős címeit tartalmazó Capcom Cup: Fighters & Arcade Classic Pack, a Destiny rajongókat megcélzó Destiny 2: The Story So Far, valamint a különleges indie-ket felkaroló Exceptional Indie Allies

Mi most egy pár napig még elérhető speciális csomagra, a Mind-Bending Masterpiecesre fókuszálunk, amely kifejezetten olyan videojátékokat tartalmaz, amikhez "out of the box" gondolkodásra van szükség, azaz kreatív problémamegoldást igénylő puzzle-öket vonultatnak fel.

Hirdetés

Nagyjából 3500 forintért cserébe öt ilyen címet zsebelhetünk be: a legismertebb közülük a The Talos Principle, de valószínűleg a misztikus szigeten játszódó The Witness, az útjelzőtáblákkal varázsoló The Pedestrian és a perspektívát alakító Superliminal kapcsán is láttatok már strameket. Az ötödik a Manifold Garden, ahol a gravitációval lehet játszani. Ha hajlandóak vagytok még egy mozijegy árát hozzádobni az előbbi összeghez, akkor körülbelül 5400 forintért további két alkotást kaphattok: a dimenziókkal huncutkodó Patrick's Paraboxot és a titokzatos világban helyet kapott Taijit. 

Mint mindig, úgy most is lehet jótékonykodni a vásárlásunkkal, a támogatott szervezet ezúttal a The Global FoodBanking Network (GFN), amelynek célja, hogy az élelmiszerbankok összefogása és fejlesztése révén táplálja az éhezőket világszerte. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)