Hirdetés

Most ingyen térhetnek vissza a World of Warcraft veteránok

|

Ha egy ideje porosodnak a karaktereid, akkor most visszaléphetsz rájuk nézni. A következő néhány napban nem kell fizetni a játékidőért.

Hirdetés

Ha az elmúlt hónapokban vagy években hanyagoltad a játékot, és azt sem tudod már, hogy merre van Stormwind, akkor a Blizzard legújabb promóciója neked szól.

Tegnap este elindult egy ingyenes időszak a World of Warcraft játékosok számára, ami azt jelenti, hogy mindenki kiélvezheti az összes jelenleg aktív tartalmaz egészen november 9. 23:59-ig.

Tehát ha volt korábban előfizetésed, akkor most visszatérhetsz, és megnézheted, hogy mennyit változott a karaktered a 9.0-s frissítés kasztátalakításaival.

Hirdetés

A Shadowlands történetét felvezető esemény 10-én indul majd, így abból a buliból kimaradnak a visszatérők, de a következő 3 napban legalább el tudják dönteni, hogy vállalkoznak-e rá a jövőben.

Fontos megjegyezni, hogy a három napos, ingyenes időszak nem jár World of Warcraft Classic hozzáféréssel, illetve a Starter Edition fiókok sem élvezhetik annak előnyeit. Ha lejárt a három nap, akkor az előfizetési díj ellenében lehet folytatni a mókát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)