Hirdetés

Most kiderült, mire elég 9200 óra a Red Dead Online-ban

|

Nem csak a beleölt órák, de az elért eredmények is igen impozánsak.

Hirdetés

Míg az elmúlt időszakban a Red Dead Redemption leginkább a botrányok mentén került a középpontba, addig a Rockstar western kalandjának második felvonásával indult Red Dead Online továbbra is él és virul. Bár a GTA többjátékos módjának népszerűségével közel sem vetekszik, még így is rengetegen játszanak vele, annak ellenére is, hogy a Rockstar már korábban bejelentette, hogy komolyabb tematikus tartalmi frissítésekkel már nem érdemes számolni.

Mindeközben pedig egy mindenre elszánt játékos átlépte a 9200 játékban töltött órát, amin kár is lenne filozofálgatni, mindenhogyan egy elképesztő szám. Persze felmerülhet a kérdés, hogy mit is sikerült ennyi idő alatt elérnie.

Hirdetés

A Fuwih név alatt futó játékos Redditen osztotta meg az eredményt, melynek értelmében a több ezer beleölt óra után elérte az 1000-es rankot a játékban.

 

Posts from the reddeadredemption
community on Reddit

Egyébként a Red Dead Online nagyjából 5 éve startolt el, így egy rövid matek mentén könnyen kiszámolható, hogy a 9200 óra eléréséhez naponta több mint öt óra játékra volt szükség. Fuwih természetesen az 1000-es rank mellett mindent kimaxolt a RDO-ban: begyűjtötte az ehhez kapcsolódó trófeákat, de még a játékban található összes ruhadarabot is bezsebelte, beleértve a limitált öltözékeket is.

Hozzátette még azt is, hogy a bejáratott baráti társasága nélkül sokkal nehezebb dolga lett volna, azonban a számok még így is hihetetlenek. A western kalandba is beköszöntött nemrégiben a spooky season, bár kissé csalódáskeltő, hogy harmadjára is ugyanaz a halloweeni kontent került a játékba. Szerencsére nem ez a helyzet a GTA Online-al, ahol a Rockstar továbbra is heti rendszerességű frissítésekkel tartja naprakész a multis bandázást.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)