Hirdetés

Most lopakodós játékokat kínál hihetetlenül olcsón a Humble Bundle

|

Hét játékot és három kupont szerezhetünk be nevetséges összegért.

Hirdetés

Általában a Humble Bundle több akciós csomagot is pörget egyszerre, most sincs ez másként: a Dino Feverrel a dinórajongók szerezhetnek be néhány tematikus finomságot, a PC Building Simulator Rebooteddel pedig online bütykölhetjük a gépünket különböző hardverek közül válogatva. 

Van egy harmadik opció is, ami azokat a játékosokat célozza meg, akik szeretnek felülnézetből sunnyogni: a Strike from the Shadows: Top-Down Stealth Bundle egy kisebb és egy nagyobb kollekcióval kedveskedik a zsáner kedvelőinek, és mindkettő kihagyhatatlan ajánlatnak tűnik. 

Hirdetés

Az öt tételt felvonultató csomagban megkapjuk a Daedalic egyik legkiválóbb játékát, a Shadow Tactics: Blades of the Shogunt és annak önálló kiegészítőjét, a Shadow Tactics: Aiko's Choice-t, a szovjet érába kalauzoló Tunguska: The Visitationt, a Prison Architectre emlékeztető, raktáros Intravenoust, valamint egy 65%-os kupont a Justice Sucks: Tactical Vacuum Actionre, amiben meglepő módon egy gyilkos robotporszívóval állhatunk bosszút a '90-es években. Mindezért pedig csak 2500 forintot kell fizetnünk, viszont ha kicsit tovább megyünk, még ütősebb lehet az összkép. 

A tíz cuccot magába foglaló bundle ugyanis az eddigieken kívül odaadja a gyilkosságok helyszínének feltakarítását megcélzó Serial Cleanerst, a Miasma Chronicles fejlesztőinek előző projektjét (Mutant Year Zero: Road to Eden), valamint a War Mongrels című, a Commandosra hasonlító taktikai játékot is, kiegészítve két kuponnal (az egyikkel a Serial Cleaners Dino Park DLC-jét szerezhetjük be 25%-kal olcsóbban, a másikkal a Mutant Year Zero: Seed of Evil DLC-re csaphatunk le közel féláron).

Mindez nagyjából 3900 forintba fáj, ráadásul szokás szerint jótékonykodhatunk is a vásárlással (ezúttal a 14-24-es korosztály mentális egészségével foglalkozó Active Minds, illetve a fejlődő országokban élő embereknek tiszta vizet biztosító charity: water szervezeteknek segíthetünk). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)