Hirdetés

Most már biztos, hogy a Horizon Forbidden West nem lesz PS5 nyitócím

|

A fejlesztők a Horizon Forbidden West megjelenése kapcsán is mondtak pár szót a legújabb videóban.

Hirdetés

Nagyjából egy héttel ezelőtt egy rakás játékot bejelentett a Sony, de nagyon kevésnél árulták el, mikorra várható a megjelenés. A PlayStation 5 nyitócímek listája egyelőre tehát nem ismert, de annyi biztos, hogy a Horizon Forbidden West még nem lesz ott a startnál.

Hirdetés

A játékhoz kapcsolódó új videóban nincsenek olyan jelenetek, amiket még nem láttunk, viszont a rendező, Mathijs de Jonge elárult pár fontos dolgot. A PlayStation 5 SSD-jének hála gyakorlatilag egyáltalán nem lesznek majd töltőképernyők, villámgyorsan visszatérhetünk egy ellenőrzőpontra, és azonnal az akció sűrűjében találhatjuk magunkat, ahogy elindítjuk a játékot. Elárulta azt is, hogy 2021-ben tervezik kiadni; a Horizon Zero Dawnnak bejött a március 1-jei megjelenés, reméljük, ennél is tavaszi debütálással számolnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)