Hirdetés

Menthetetlen a Ghost Recon Breakpoint, a Ubisoft elengedi a kezét

|

A Ubisoft közleményben beszélt a Ghost Recon Breakpoint jövőjéről, amelyet a legrövidebben úgy lehet leírni, hogy nem létezik.

Hirdetés

A Ubisoft mindent megtett azért, hogy 2019-es játékát élvezhetővé tegye és szórakoztató újdonságokkal bővítse, tavaly is számos tartalmi frissítést adott ki a Ghost Recon Breakpointhoz. A Tom Clancy nevével fémjelzett, nyitott világú videojáték azonban nem igazán találta meg a siker receptjét, így az a sors vár rá, amire korábban a Ghost Recond Wildlands is jutott: nem bővül tovább. 

A Ubisoft egy közleményben árulta el, hogy mit terveznek a Ghost Recon Breakpointtal a jövőben, a rossz hír pedig az, hogy semmit.

Hirdetés

A vállalat elmondta, hogy az elmúlt négy hónapban megjelentek a játék utolsó extra tartalmai is az Operation Motherland mód, számos új tárgy és Quartz cuccok képében, azonban többre nem számíthatunk. A szervereket továbbra is üzemeltetni fogják a Ghost Recon Wildlands és a Ghost Recon Breakpoint esetében is, így aki szeretne egyedül vagy a haverokkal szórakozni, az továbbra is megteheti, de újdonság már nem várható. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Ghost Recon Breakpoint a megjelenése óta számos érdekes tartalmat kapott, beköszönt például a Splinter Cell franchise főhőse, Sam Fisher és volt Rainbow Six crossover is. Sőt, a Ubisoft még az NFT-kkel is kísérletezett a már említett Quartz képében, ami nem sült el túl jól.

Ti játszotok még a Breakpointtal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)