Hirdetés

Most már szinte biztos, hogy holnap bejelentik a Mass Effect Trilogy remastert

|

Két forrás is megerősítette, hogy nagy meglepetéssel készül az N7 napra a BioWare.

Hirdetés

November 7. azért fontos a Mass Effect rajongók számára, mert ilyenkor ünneplik a BioWare egyik legnépszerűbb franchise-át. Ebből az alkalomból általában kisebb, inkább csak jelképes ajándékokkal szokott kedveskedni nekik (nekünk) a stúdió, ám a jelek szerint ezúttal valami komolyabb rejlik a cilinderben.

Hirdetés

Természetesen már az is szuper, hogy virtuális osztálytalálkozót tartanak a szinkronszínészek, de bármennyire is szívesen hallgatom, ahogy Mark Meer, Jennifer Hale és a többiek sztorizgatnak, erősebb bennem a vágy, hogy jelenlegi, vagy még inkább új generációs konzolokon modernizált formában játszhassam újra - nem is tudom, hányadik alkalommal - a Mass Effect trilógiát.

Nos, a jelek szerint teljesíti az EA a kívánságomat, mert előbb Kate Bailey, a USGamer főszerkesztője posztolta a Twitterre, hogy nagy durranásra készüljünk, majd Jeff Grubb, a VentureBeattől osztott meg egy homályos borítógrafikát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)