Hirdetés

Most megnézheted, hogy mennyit játszottál 2023-ban Nintendo Switchen

|

A konkurenseké után a Nintendo éves visszatekintője is elkészült, így most bárki lekérheti a személyes statisztikáit.

Hirdetés

Jóllehet, idén is hiába vártuk a már megjelenésekor is hardveres deficittel küszködő Switch utódját, ami az exkluzív játékok kínálatát illeti, a rajongóknak nem lehetett okuk panaszra. A multiplatform AAA kategóriás címek switches portja persze egészen más tészta, a többség valószínűleg nem miattuk szerzett be egy példányt a Nintendo hibrid konzoljából.

Inkább a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, a Super Mario Bros. Wonder, a Pikmin 4 és a többi 2023-as újdonság jelenthette a fő vonzerőt az elmúlt évek slágereink túl. De vajon melyikre fordították a legtöbb időt a Switch-tulajdonosok idén? Nos, azt egy szempillantás alatt ki lehet deríteni.

Hirdetés

Elérhetővé vált ugyanis a Nintendo Switch 2023-at felölelő áttekintője, ami úgy néz ki, hogy a year-in-review.nintendo.com oldalon bejelentkezve megtudhatjuk, hány játékot indítottunk el idén, és összességében mennyi időt szántunk rájuk. De azt is látni fogjuk, hogy mely három alkotással játszottunk a legtöbbet, valamint hogy az adott hónapban melyik címet nyúztuk a leginkább.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)