Hirdetés

Most nevetségesen olcsón húzhatod be a Mass Effect és a Dragon Age játékokat

|

A BioWare komoly leárazást tart a Steamen, ennél jobb alkalom nincs a pótlásra.

Hirdetés

Türelmetlenül várjuk, hogy a BioWare rendesen leleplezze a következő Mass Effect játékot, amiképpen azt is, hogy a Dragon Age: Dreadwolf végre megjelenjen, hiszen mindkettőn nagyon sok múlik. A Mass Effect: Legendary Edition ugyan nagyon jól sikerült, de mégsem egy új rész volt, az annak szánt Mass Effect: Andromeda pedig nem tudta kiaknázni a benne rejlő potenciált. A számos év játéka díjjal kitüntetett Dragon Age: Inquisition is megosztó lett a rajongók körében, az új projektet pedig időközben át kellett tervezni, mivel eredetileg nem az egyjátékos részt helyezték előtérbe, viszont végül mégis erre került a fókusz. 

Nagyon szeretnénk már mindkettővel kapcsolatban helyzetjelentést kapni (remélhetőleg a júniusi digitális játékeseményeken meg is lep minket a stúdió legalább egy-egy trailerrel), de addig is aki még nem játszotta volna végig a Dragon Age és Mass Effect szériákat, az most talán minden eddiginél olcsóbban hozzáadhatja őket a steames gyűjteményéhez. 

Hirdetés

Ha éppen van felesleges pár száz órátok, akkor mindenképpen lessetek rá a BioWare Mega Collection csomagra a Valve áruházában, ugyanis a Mass Effect Legendary Editiont (a felújított Mass Effect 1-2-3), a Mass Effect: Andromeda - Deluxe Editiont, a Dragon Age: Origins - Ultimate Editiont, a Dragon Age 2: Ultimate Editiont és a Dragon Age: Inquisition GOTY-t is tartalmazó kollekció 90 százalékkal kerül olcsóbba, így közel 20 euróért, azaz nagyjából 7400 forintért lecsaphatunk rá. 

De nemcsak erre érdemes ránéznetek, hanem az EA Publisher Sale-re is, amelynek keretében számos megérős ajánlat született: van Battlefield, sci-fi, The Sims 4, Dead Space és versenyjáték kollekció is, de ha csak egy-egy játékot szereznétek be, akkor is érdemes böngészni, mivel a FIFA 23 és a Need For Speed Unbound 70%-kal kerül olcsóbba, a Command & Conquers: Remastered Collectiont, a Titanfall 2-t és a Lost in Randomot pedig gyakorlatilag egy mozijegy áráért dobálják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)