Hirdetés

Most nevetségesen olcsón szerezhetsz be egy csomó Star Wars játékot

|

Ha hiányoznak a gyűjteményedből olyan klasszikusok, mint a KOTOR és a Battlefront, akkor most minden eddiginél kedvezményeseben csaphatsz le rájuk.

Hirdetés

Izgalmas jövő vár azokra, akik egyszerre Star Wars rajongók és gamerek, hiszen számos alkotás formálódik jelenleg is a háttérben: jön többek között a Knights of the Old Republic remake a Saber Interactive-tól, a Star Wars: Outlaws a Massive-től, a Star Wars: Hunters a Zyngától, a Star Wars Eclipse a Quantic Dreamtől és egy Uncharted stílusú projekt is Amy Hennigtől. Ráadásul idén már debütált egy remek Star Wars Jedi: Survivor, szóval van ok boldognak lenni. 

Aki szereti a messzi-messzi galaxist, az bizonyára beszerzett már egy csomó ott játszódó videojátékot, de mindig van mit pótolni, az újoncoknak pláne, szóval érdemes odafigyelni a kiemelkedő leárazásokra. Most éppen a Fanatical állt elő egy kihagyhatatlan ajánlattal. 

Hirdetés

A Star Wars Collection még pár napig elérhető az oldalon, és igencsak jó ár-érték aránnyal rendelkezik, hiszen tartalmaz egy csomó klasszikust a franchise-ból. Összesen 14 játékot szerezhetünk be így, méghozzá a következőket: Jedi Knight II - Jedi Outcast, Jedi Knight - Dark Forces II, Jedi Knight - Jedi Academy, Jedi Knight - Mysteries of the Sith, Republic Commando, Starfighter, The Clone Wars™ - Republic Heroes, The Force Unleashed Ultimate Sith Edition, The Force Unleashed II, Dark Forces, Knights of the Old Republic II - The Sith Lords, Empire at War - Gold Pack, Battlefront II (Classic), Knights of the Old Republic. 

A kollekció ára 7300 forint, szóval egy játékot körülbelül 520 forintért tudunk így megvenni. Természetesen a Star Wars Collection minden címe a Steamen aktiválható. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)