Hirdetés

Most olcsóbban húzhatsz be rengeteg játékot, köztük az Alan Wake 2-t is

|

A Humble Store megint leárazást tart, ezúttal a sztoriközpontú játékoké a főszerep.

Hirdetés

Év elején írtunk egy olyan indie horrorról, amelynek fejlesztője azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha mindenki felfedezné magának a játéka által nyújtott élményt, így ha nincs rá pénzünk, töltsük le és csak később vegyük meg. Ez a Slay the Princess, amely most tíz százalékkal olcsóbban vált beszerezhetővé a Humble Store legújabb akciójában, így most kb. két mozijegy áráért adják. 

De nemcsak indie különlegességeket tartogat a Start Your Story névre keresztelt digitális vásár, hanem leáraztak olyan 2023-as remekeket is, mint az Alan Wake 2, és pótolhatunk olyan régebbi kiválóságokat is, mint a Prey vagy éppen az előző Baldur's Gate játékok. 

Hirdetés

Aki az említett Alan Wake 2-t akarja behúzni, az most 20 százalékkal olcsóbban teheti meg, aki pedig előtte az első részt pótolná, arra még olcsóbban csaphat le, hiszen az Alan Wake Remastered mindösszesen 10 euróba kerül most. Ugyancsak érdemes lehet megfontolni a S.T.A.L.K.E.R Bundle-t a S.T.A.L.K.E.R. 2-re való hangolódásképpen, ez 75%-kal kerül kevesebbe. A személyes ajánlatom a szintén 10 eurós Disco Elysium - The Final Cut, zseni az a játék. Íme néhány további tipp tőlünk: 

A Humble Store-ban végig tudjátok böngészni a teljes kínálatot. Ti melyikre fogtok lecsapni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)