Hirdetés

Most te is megnézhetsz 20 percet az Assassin's Creed Mirage PC-s változatából

|

A Ubisoft kevesebb mint egy hónappal a megjelenés előtt válogatott újságírók és tartalomgyártók kezébe adta a 2023-as Assassin's Creedet.

Hirdetés

A szokásosnál erősebb augusztust és az izgalmas játékmegjelenésekben bővelkedő szeptembert a még náluk is durvább október követi. Mindjárt a hónap elején befut a Mirage alcímet viselő következő Assassin's Creed, mely a Ubisoft eredeti szándéka szerint a 2020-as Valhalla kiegészítője lett volna.

Menet közben azonban túlnőtt a projekt egy fizetős bővítmény kereteink, és a kiadó jobbnak látta önálló játékot faragni belőle, amely egyúttal arra is lehetőséget teremtett, hogy egy epizód erejéig visszakanyarodhassanak a klasszikus Assassin's Creed vonalhoz. Ez azt jelenti, hogy nincsenek szerepjátékos elemek, a felfedezhető helyszínek is kisebbek, és az egész élmény fókuszáltabb.

Hirdetés

Az újításokról és a visszatérő régi mechanikákról, valamint Basim ifjúkori kalandjának fő helyszínéről, a 9. századi Bagdad pompás városáról már számos videóban mesélt a Ubisoft, ám a legfrissebb gameplay anyagok nem közvetlenül a kiadótól származnak, hanem azoktól az újságíróktól és tartalomgyártóktól, akik a közelmúltban órákon át nyúzhatták az Assassin's Creed Mirage-t.

Ennek következtében elárasztották a YouTube-ot a nyers játékmenetet bemutató videók, melyek közül mi Zanar Aesthetics csatornáét választottuk több okból is. Egyrészt a feltöltő megtette azt a szívességet, hogy csendben maradt, másrészt a spoilerezéstől is tartózkodott, miközben bepillantást nyújtott a parkourözés, a kézitusa, az orgyilkosság, a zsebmetszés, a tevegelés és a cicasimogatás szépségeibe,  továbbá egy mellékküldetésbe.

Az Assassin's Creed Mirage október 5-én jelenik meg PC-re, valamint előző és jelenlegi generációs PlayStation és Xbox konzolokra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)