Hirdetés

Most tényleg nagyon olcsón szerezhetsz be Need for Speed játékokat

|

Ha az őszi estéket egy kis száguldással ütnéd el, akkor itt a remek alakalom: az EA autós sorozatát fillérekért markolhatod fel.

Hirdetés

Az iskolakezdés örömére többen is tartanak akciókat a játékvilágban, ez is a nagy tanulásellenes összeesküvés része egészen biztosan. Az EA úgy érezte, hogy a legjobb, ha a Need for Speed epizódok árait vágja le, és mi nem tudunk haragudni ezért.

A legendás NfS sorozat mostanában nem volt a legjobb passzban. Azért persze reménykedhetünk, amikor olyan epizódok jelennek meg, mint az Unbound, (ami viszonylag kellemes fogadtatást kapott), de meg kell jegyezni, hogy eladások terén ez a cím sem remekelt.  

Hirdetés

Most viszont lehet szépíti a pénzügyi eredményeket. Az EA ugyanis lenyeste az összes modern Need for Speed árát, jelentősen megkönnyítve ezzel a pénztárcáink életét. A 2016-os Need for Speed például alig 5 euróért behúzható, míg a Paybackért csak 3-at kell leszurkolnunk. A Heatért sem kell 4,8-nál többet fizetnünk, de az Unbound árcímkéje azért elkúszik 21 euróig.

A Need for Speed vásár már pörög, és eltart majd egészen szeptember 18-ig. Ti vesztek valami Need for Speed címet olcsón?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)