Hirdetés

Most több EA játékot is végigjátszhatsz közel 350 forintért

|

Összesen kell ennyit fizetni, és korlátlanul játszhatsz a játékokkal egy hónapig.

Hirdetés

Tegyük fel, hogy nagyon szeretted a Mass Effect trilógiát, és érdekelt is téged a remaster, de teljes árat nem fizetnél egy sokadik menetért. Ez a lehetőség akkor bizony neked szól: párszáz forintért végigpörgetheted az egész gyűjteményt.

Persze az akció nem csak a Mass Effect rajongóknak kedvez, mivel ebben a hónapban minden, az EA Play előfizetéssel elérhető címet kipróbálhatunk 0,8 eurónak megfelelő összegért

Hirdetés

Az EA csökkentette egyébként sem drága előfizetésének árát, így ha augusztus 4-ig élnél a lehetőséggel, akkor egy hónapig nyomott áron élvezheted a szolgáltatás előnyeit. Ennek köszönhetően végigjátszhatsz olyan csodákat, mint az It Takes Two, a Mass Effect: Legendary Edition, a Star Wars Jedi: Fallen Order, a Command & Conquer Remastered Collection, a Lost in Random, az összes, eddig megjelent Need for Speed, de elmerülhetsz sportjátékokban is.

A lehetőség PC-n már elérhető és van, ahol azt írják, PlayStation konzolokon is, de ott mi a szokásos, 1229 forintos árat látjuk. Ne felejtsétek majd el lemondani az automatikus megújulást, nehogy többe kerüljön a buli, mint terveztétek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)