Hirdetés

Most több száz játékot vehetsz meg olcsóbban Xbox konzolokra

|

A Ubisoft és a Bethesda is nagy akciókkal kecsegtet, és egy rakás DLC-t is leáraztak.

Hirdetés

Az Xbox egyik legnagyobb vonzereje a Game Pass előfizetés, amiben több száz játék található, de természetesen nincs meg benne minden (pláne az AAA-címek közül), és az sem feltétlenül marad ott örökre, ami megvan. Szerencsére a Microsoft rendszeres akciókkal gondoskodik róla, hogy legyen mire elszórnunk a megtakarításainkat, most épp három nagyszabású leárazás fut egyszerre.

Hirdetés

A Ubisoft számos játékát kínálja 50-75 százalékkal kevesebbért, érdemes böngészni. A Tom Clancy's The Division 2 alapkiadása például mindösszesen 2850 forintba kerül, de a játék Warlords of New York Editionje is nagyon megérős a maga 5610 forintjával. Aki az Immortals Fenyx Rising után vágyakozott, az most féláron (11,495 Ft) juthat hozzá, míg az Assassin's Creed Odyssey-t szinte utánunk dobják 5495 forintért (a Deluxe kiadás pedig csak egy ezressel drágább!). Hálás lesz a tárcánk a The Crew 2 Special Edition beszerzése után is, hiszen a 3820 forint nem nagyon terheli meg, ahogyan a 3295 forintos Far Cry 5 sem fogja nagyon megizzasztani. Olyan klasszikusok pedig, mint a Beyond Good & Evil HD (750 Ft) és a Child of Light (895 Ft) kötelezőek ennyiért. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Átnyargalva a Bethesda térfelére a QuakeCon-akció fogad minket, melynek keretében a kiadó kínálatának nagy részét leárazta. Doom van minden mennyiségben, a Doom Eternal Standard Editiont például csak 5245 forintért vesztegetik, a '93-as klasszikust pedig potom 455 forintért tudhatjuk a gyűjteményben. A Dishonored 2-ért sem kérnek el többet egy mozijegy áránál (1590 Ft), a Preyért sem kell bankot rabolni (3180 Ft), a Wolfenstein játékok (The New Order - 1885 Ft, The Old Blood - 1795 Ft, The New Colossus - 3600 Ft) pedig maguktól ugranak a kosárba. Apropó, tudtátok, hogy posztapokalipszist már 600 forintért lehet rendezni? A Fallout 3 és a Rage a tanú rá. 

Ha maradt még némi forrás a számlán, akkor lessetek rá a kiegészítőkre fókuszáló ajánlatra is, van pár remek fogás: a Forza Horizon 4 Ultimate bővítménycsomagja 60%-os nyesést kapott (6995 Ft), a Hitman 3 Access Pass csak 5245 forintot kóstál, a Borderlands 3 játékosai 5605 Ft-ért pótolhatják a szezonbérlet tartalmait, a Cities: Skylines rajongók pedig féláron ruházhatnak be a DLC-kre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)