Hirdetés

Mostantól a Denuvo védi a Konami ingyenes játékát, és persze máris gond van vele

|

A Konami a piszkálásvédelmi megoldásáról ismert vállalat segítségével szabadulna meg az eFootball 2024 csalóitól.

Hirdetés

Hosszan és kitartóan küzdött az Konami az EA Sports hegemóniája ellen, s bár a Pro Evolution Soccernek (PES) többször is sikerült technológiai újítások, látvány vagy épp játékmenet tekintetében a az aktuális FIFA fölé kerekednie, rendre a konkurencia jött ki győztesen az összehasonlításból, ha az exkluzív licencek, vagy ami még fontosabb, az eladott példányok számát néztük. Egy ponton túl azonban belefáradt a videojátékokat egy időre a nyerőgépek kedvéért kispadra száműző kiadó abba, hogy kénytelen folyton a második helyezéssel beérni, ezért előbb átnevezte, majd teljesen át is strukturálta 1995 óta futó sorozatát.

2021-től már az eFootball nevet viseli a japánok ingyenesen játszhatóvá tett focis alkotása, amely minden évben új számozást kap, és egyúttal friss tartalmakkal is bővül. A legújabb kiadás, a kooperatív játékmóddal felvértezett eFootball 2024 szeptember 7-én rajtolt el PC-n, valamint jelenlegi és előző generációs PlayStation és Xbox konzolokon.

Hirdetés

A Konami ebből az alkalomból elégedetten kürtölte világgá, hogy sikerült megegyeznie Lionel Messivel, így az argentin világklasszis továbbra is a márka arca és nagykövete marad. Hasonlóképpen szerződést hosszabbítottak a Manchester Uniteddel, a Bayern Münchennel, az Interrel, az AC Milannal, az Arsenallal és a Barcelonával, az olyan legendás stadionok, mint az Allianz Arena, a Spotify Camp Nou, a San Siro és a Stadio Olimpico pedig ezután is az eFootball kizárólagos vendégszeretetét élvezik, azaz biztosan nem rúghatjuk a gyepükön a bőrt a FIFA-val szakító EA Sports FC-ben.

De nem ez az egyetlen lényeges információ az irányítást, a labdakezelést és a cselezést az eddiginél is precízebbé varázsoló eFootball 2024-gyel kapcsolatban. Az érdeklődőknek nem árt tudniuk, hogy máris elindult az október 5-éig tartó első szezon, és hogy a free-to-play pénzügyi modellre épülő, azaz ingyenesen játszható alkotást mostantól a Denuvo védi a csalóktól. Hogy milyen hatásfokkal, az csak később derül ki, egyelőre viszont úgy fest, hogy egyes felhasználóknak gondot okozott. Van, akinél összeomlik, másoknál még elindulni sem hajlandó a játék az anti-cheatet élesítő frissítés óta.

Nálatok hogy fut most az eFootball 2024? Tapasztaltatok bármilyen rendellenességet?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)