Hirdetés

Mostantól óvatosabban fognak ígérgetni a Star Citizen fejlesztői

|

Mivel folyamatosan a csúszások, inkább nem mondják meg, mit terveznek a Star Citizen egyes frissítéseibe tenni.

Hirdetés

Idén lesz tíz éve, hogy sikerrel lezajlott a Star Citizen első közösségi finanszírozási kampánya. A projektbe azóta is dől a pénz, több mint 400 millió dollárt tettek bele azok, akik hisznek a sikerében és abban, hogy valaha tényleg elkészül. A fejlesztés haladgat, tervek persze mindig vannak, de még egyáltalán nem látni a végét.

A Cloud Imperium Games bejelentette, hogy miután a "legelhivatottabb játékosok" tényként kezelték, hogy ami a roadmapen szerepel, tényleg azzal a frissítéssel érkezik, amivel ki tervezték adni, és amikor csúszott valami, felháborodásuknak adtak hangot, inkább nem is ígérgetnek felelőtlenül.

Hirdetés

Mostantól csak azokat az újításokat fogják feltüntetni, amik a következő frissítéssel biztosan bekerülnek a játékba, azokat semmiképp, amik még csúszhatnak. 

A Release View nézetben jelennek meg a közelgő újdonságok, míg a Progress Tracker mutatja meg részletesen, melyik csapat min dolgozik, és mely negyedévben lesz látható munkájuk eredménye.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezzel nem csak a játékosoknak akar segíteni, magát is menti a CIG, ugyanis a közleményük alapján a fejlesztőcsapatot és a közösséget is megzavarták azok a hangoskodók, akik mindig nemtetszésüket fejezték ki, ha valami nem úgy alakult, ahogy várták.

Ha minden igaz, 2026-ban már a Squadron 42 folytatásai fognak készülni, úgyhogy örülhetünk, hogy öt éven belül talán lesz egy játszható egyjátékos kampány, és talán maga a Star Citizen is elkészül addigra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)