Hirdetés

Mostantól sokkal jobb lesz konzolon PC-t építeni

|

A PC Building Simulator frissítésével nem csak új tartalmak, hanem teljesítménybeli javítások is érkeztek.

Hirdetés

Méretes frissítést kapott a PC Building Simulator Xbox One-os verziója, erről számol be az Xbox blog friss bejegyzése. Az update rengeteg jóságot hoz az xboxos játékosoknak, akik mostantól teljeskörűen élvezhetik az asztali számítógépek összeszerelését.

Az 1.2.0-s frissítés több mint 250 új alkatrészt hozott be a játékba, köztük olyanokat, amiket a valóságban esélyünk sincs megvásárolni. Ide tartoznak a legújabb AMD Ryzen processzorok és az Nvidia RTX 30-as kártyák is.

Hirdetés

A tartalmak nem merülnek ki új processzorokban és videokártyákban, egy halom új perifériagyártó is bekerült a játékba, mint például a SteelSeries vagy a Kolink. Az új kiegészítőkhöz persze menő, új gépházak is dukálnak, így ezek sem maradtak ki az update-ből.

Azoknak, akiknek már problémát okozott a sok termék áttekintése, jó hír lehet, hogy a fejlesztők egy új szűrőt is beépítettek, így sokkal könnyebben tudunk majd ráakadni a számunkra legalkalmasabb eszközre.

A helyszínek is változatosabbak lesznek, az 1.2.0 ugyanis meghozta a workshop DLC-ket, melyeknek köszönhetően mostantól a legváltozatosabb helyeket szerelhetünk majd össze gépeket. Az új helyszínek között szerepel például a science-fictionbe illő Aorus Lab vagy az OC fanok között méltán népszerű Overclockers UK üzlet.

Az update billentyűzet és egér támogatást is hozott, mellyel már teljesen körbeértünk. Mostantól a PC-s perifériáinkkal építhetünk asztali számítógépeket az Xbox konzolunkon. Hát van ennél szebb kép a mai napra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)