Hirdetés

Motive Studio végre teljes erővel az új Iron Man játékon dolgozik

|

A Dead Space remake megjelenése után átcsoportosítják az erőforrásokat.

Hirdetés

Még 2022-ben jelentették be, hogy a 2015-ben (anno még Jade Raymond vezetésével) alapított Motive Studio egyik következő projektje a Marvel Vasmeberére fog koncentrálni, egy sztoriközpontú, single-player Iron Man játékot fognak készíteni, ami egy teljesen új történetet mesél el, nem kapcsolódik más videojátékokhoz vagy a Marvel filmes univerzumához. 

A bejelentés óta nem sokat hallani a játékról, most viszont a Redditen arról lehetett olvasni, hogy az egyébként igazán remekül sikerült Dead Space remake megjelenése után a fejlesztők végre minden erejüket az említett új feladatra összpontosíthatják. 

Hirdetés

Gyakorlatilag tehát az előkészületi fázisból most már átkerülhetett a tényleges fejlesztési szakaszba az új Iron Man játéka. Az sincs persze kizárva, hogy a fejlesztőcsapat egyszerre több vasat is tart majd a tűzben, és más projekteken is elkezd dolgozni - például egy Dead Space 2 remake-en.

Az mindenesetre teljesen bizonyos, hogy még évekre vagyunk az Iron Man játék megjelenésétől. A Motive Studio az EA azon kevés csapata közé tartozik, ami nem igazán okoz csalódást a rajongóknak, így egyelőre a Marvel világának kedvelői is reménykedhetnek egy arra méltó adaptációban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)