Hirdetés

Moto GP '07 motoros száguldozás végre PC-n is

|

A THQ jó pár Moto GP epizóddal lepett meg már minket és továbbra sem szeretné annyiban hagyni a sorozatot, így idén is kapunk majd tőlük egy szeletet a motorversenyzés világából.

Hirdetés

A Moto GP '07 tökéletes versenyzési élményt ígér, amit az egyedien alakítható lehetőségek és a még élvezetesebb városi száguldozás tesz majd még hangulatosabbá, ráadásul a THQ vezényletével hosszú idő után végre ismét egyszerre kapjuk majd meg a konzolos (jelen esetben Xbox 360-as) verzióval együtt a PC-s változatot. A program a 2007-es Moto GP verseny szériát dolgozza majd fel, így az összes pálya, versenyző és motor a valóságnak megfelelően lesz átültetve a virtuális térbe. Az Extreme módon is finomítanak majd, így a városi versenyzés is tartogat majd meglepetéseket. A megjelenés 2007-ben várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)