Hirdetés

MotoGP 08 - Kisebb probléma a telepítésnél

|

A Capcom ezúton értesíti kedves vásárlóit, hogy a MotoGP 08 PC verziójának telepítője nem működik tökéletesen.

Hirdetés

Szerencsére azért hatalmas katasztrófa nem történt, hiszen a játékot fel lehet telepíteni. A probléma akkor jön elő, ha a csintalan tulajdonos nem az alapértelmezett könyvtárba szeretné elhelyezni a játékot. Ebben az esetben ugyanis a telepítés nem sikerül sajnos. megoldás természetesen van: csak a next gombot nyomogassuk vadul, és a játék simán felmászik. Aki esetleg külön meghajtón tárolja az operációs rendszert, és nem szeretné azt a partíciót összerondítani játékokkal, csak néhány napot kell várjon. A Capcom minden emberét kukoricára térdeltette, és büntetésből ebben a pozitúrában kell elkészítsék a javítást, ami napokon belül várható. Nyilván nincs kedvük sokat így dolgozni nemde? Addig is nem kell parázni, az alapértelmezett könyvtárból tökéletesen fut a játék.

motogp.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)