Hirdetés

MotoGP 09/10 - ma videón, péntektől élesben

|

A MotoGP 09/10 motorverseny péntektől megvásárolható, de addig is kaptunk egy szép trailert.

Hirdetés

A Capcom motoros játéka, a MotoGP 09/10 szépen betartva az előzetes ígéretet, pénteken bezümmög az európai boltokba. Az Xbox 360 és a PS3 tulajdonosok örülhetnek - már ha szeretik ezt a műfajt.

A megvásárolt lemezen a 2009-es évadot kapjuk meg szőröstül-bőröstül, a 2010-es szezon újdonságait (új géposztályok, csapatok, pályák, stb.) pedig rendszeresen letölthetjük az ingyenes pakkok formájában. A júliusban érkező első csomag a 800-as motorokat, valamint az angliai Silverstone és a magyar Balatonring pályát, míg a második a 600 és 125 ccm-es gépeket és tartozékaikat rejti magában. Egész korrekt DLC-stratégia.

A boltokba kerülésig nem maradt más hátra, mint egy látványos trailert közzétenni. Íme:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)