Hirdetés

Motorozik a Capcom

|

A MotoGP játékok minősége mindig valahogy az elvárt alatt voltak, pedig a széria nagy potenciált rejt magában. A MotoGP 07 viszont nagyon profinak ígérkezik, még akkor is ha a Capcom készíti akiket azért nem a motor, ill. sport játékairól ismerhetünk.

Hirdetés

A MotoGP hazánkban is egyre nagyobb figyelmet kap, leginkább Talmácsi Gábor jó szerepléseinek köszönhetően. A MotoGP 07-ben az állejtő grafikán kívül, fejlesztett multiplayer módot, több nézőt, az összes versenyzőt és csapatát, valamint új helyszíneket az extreme módhoz amiben a városi forgalomban zavarhatjuk meg a köznyugalmat. A játékot a Capcom készíti, ami igencsak furcsán hangzik hiszen a Capcomot eddig leginkább Resident Evil és a Devil May Cry sorozatokról ismerjük, vagy a most megjelent Lost Plant, de az is nagyon távol áll a versenyjátékok műfajától. Az hogy a csapat könnyen veszi-e az akadályt az már a portfóliójukból is látszott, viszont a PSP-s és a PS3-as verziókról nem nyilatkozhatott a cég. PC-re és Xbox360-ra a THQ közbenjárásával jelenik meg, egyelőre ismeretlen időpontban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)