Hirdetés

Motorozós bunyón dolgozik a Shift és a Shift 2 fejlesztője

|

A Slightly Mad Studios egy olyan játékon dolgozik, melyben a nekünk nemtetsző versenyzőket például szöges baseballütővel verhetjük fejbe.

Hirdetés

A Slightly Mad Studios nevét talán mindenki ismeri, hiszen nekik köszönhetjük a Need for Speed sorozat kitekintését a szimulátorosabb játékok irányába. A Shift és a Shift 2 végre mert egy kicsit elrugaszkodni a tövig nyomott gázpedáltól és a falon fordulástól, aminek volt aki örült (köztük én is), míg mások azonnal kiegyenesítették a kaszát, hogy mégis mit képzel az NFS. A csapat jelenleg gőzerővel dolgozik egy igen ígéretes projekten, mégpedig a Project CARS-on, ami már most elég jónak tűnik, és még sokat fognak rajta csiszolni.

Ez azonban nem akadályozta meg őket abban, hogy elkészítsék a Test Drive Ferrari Legendst, ami...hmm...szóval nem lett a legjobb. Most azonban kiderült, hogy a cég egy újabb játékot is kalapál a műhelyében, méghozzá a Gamagioval karöltve, és a közös projektnek a Biker Bash címet adták, ami sok mindent elárul. Egy frissen napvilágra került pdf-ben az olvasható, hogy a játék egyesíti a Road Rash/Motoracer és a Streetfighter IV/Fight Night tulajdonságait, ami elég brutálisan hangzik. A két teljesen eltérő stílus ötvözése azt jelenti, hogy elsőségünket biztosítandó, a versenyeken mindenféle csúnya eszközt kell bevetnünk annak érdekében, hogy ellenfeleink még csak véletlenül sem tudjanak előttünk beérni.

Rúghatunk, üthetünk, segédeszközökkel csápolhatunk, baltákat hajigálhatunk, a lényeg, hogy a másiknak fájjon. A legjobban sikerült csapásokat egyfajta killcam megoldásban is megszemlélhetjük, sőt, minden egyes figurának egyéni kivégzési mozdulatai vannak. A pályák tekintetében is szép felhozatalra számíthatunk, hiszen Brazília, New York, Arizona, Miami, Utah, Vancouver, Los Angeles, San Francisco, Denver és Ohio, egyaránt szerepelnek a listában. A jelenlegi információk szerint a Biker Bash megjelenik PC-re, Xbox 360-ra, Wii U-ra és Playstation 3-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)