Hirdetés

Motorstorm 2: Pacific Rift - Teszt

|

A hangzatos ígéretek ellenére úgy tűnik, hogy mégsem lett PS3 húzócím a Motorstorm 2: Pacific Rift-ből.

Hirdetés

A PS3 egyik első olyan játéka, ami kicsit a platform felé fordította a figyelmet, a Motorstorm volt. Az első megjelent képek hatására mindenkinek elkezdett izzadni a tenyere és mindenképpen ki akarta próbálni, mert Gran Turismo 5 szintet megszégyenítő grafikáról árulkodott. Noha végül az E3-as trailerek minőségét nem érte el a játék, húzócímmé vált és így érthető, hogy következő epizódot is várhattak a rajongói.

 

A Pacific Rift lecseréli a sivatagos környezetet pálmafás, kanyonos-hegyoldalas lávás környezetre, ami előnyére válik a játéknak, mert nem un bele az egyszeri játékos túl hamar. Továbbra is lehet lökdösődni, turbózni, meg minden, 16 pályán, 7 féle autóklasszal a popók alatt. Bár a Pure időközben kicsit magasabbra helyezte a mércét minden téren az ilyen játékok terén (valljuk be biztos sokat lestek a Black Rockos srácok a Motorstormtól, de legalább továbbvitték azokat a gondolatokat, amik esetleg az apukában nem voltak meg...aki pedig itt rosszra gondol, az TESÓ :) ). A Motorstorm Pacific Rift sajnos önmagában nem elég ahhoz, hogy letaszítsa a trónról a Pure-t, még azt sem lehet mondani, hogy túlságosan sokat javítottak volna a grafikán. Tény, hogy a pályák részletesebbek és sokkal több objektum hever rajtuk, de pont emiatt túlságosan zsúfoltak sok helyen (főleg a dzsungelesek), nehézzé téve az irányítást és a megfelelő manőverezést.

 

Ami viszont továbbra is jó, az a fizika és a törésmodellezés, kaján vigyorral lehet végigélvezkedni minden egyes jól kilökött ellenfél sziklának csapódását, főleg akkor, ha ezt multiplayer módban a barátjával teszi meg az ember. Egy ilyen típusú játékot nem hiszem, hogy bárki ne a party feeling miatt tolna, úgyhogy amennyiben arra adjátok a fejetek, hogy belelestek a Motorstorm Pacific Riftbe, mindenképpen ismerősökkel-barátokkal tegyétek azt, vagy azonnal ugorjatok az online medencébe és ott őrjöngjétek ki a pályák okozta élvezeteket és dührohamokat.

 

motorstorm2-gstv.jpg
 

 

Feltétlen javasoljuk azoknak, akik szeretnek száguldani, csak arra figyeljetek, hogy ne nyomjátok túl a turbót, mert akkor parás lesz a dolog picit a robbanás következtében és sebtiben átalakultok nagy alakú matricává a legközelebbi pálmafán...

 

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)