Hirdetés

MotorStorm 3 - ezek lennének az első képek?

|

Ha hihetünk a francia PS3 Gen híroldalnak, akkor hamarosan tényleg érkezik a MotorStorm 3. Városban folytatódhat az árkád autós őrület?

Hirdetés

A francia PS3 Gen site munkatársai néhány titokzatos képet töltöttek fel weboldalukra, melyekről határozottan azt állítják, hogy ezek bizony a lázasan készülő MotorStorm 3 első kémfotói. Őszintén szólva nem kifejezetten szépek a screenshotok, sőt, meglehetősen rondák, de nyilván erősen pre-pre-pre-alpha fázisban jár még a fejlesztés.

Nézzük meg őket kicsit közelebbről! Aki esetleg nem ismerné fel az Egyesült Államok egyik legszebb fekvésű városát, San Franciscót, annak az első képen látható „San Francisco" felirat segít egyértelművé tenni, hol is járunk, a MotorStorm 3 logó pedig nem szorul magyarázatra. A többi képen egy felismerhetetlenségig agyontuningolt sportkocsit látunk száguldozni, miközben hatalmas felhőkarcolók dőlnek össze körülötte, a fél város lángokban áll, riadt gyalogosok rohangálnak az út közepén, de amíg benzin van, nem érdemes lassítani. Ez kérem, a világ vége...

Ha a képek tényleg a MotorStorm 3-ból származnak, akkor komoly átalakulásra számíthatunk, hiszen a korábbi részekben még őserdők mélyén, sivatagban vagy hegyekben zajlott az off-road őrület, most pedig egy nagyváros romjai között rongyolhatunk. Split/Second után szabadon? A screenshotok valódiságát persze senki nem erősítette meg, de mellette szól, hogy a Sony Computer Entertainment Europe még februárban regisztráltatta a Motorstorm3.com domain-t. Egyre valószínűbb az E3-ra időzített bejelentés...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)