Hirdetés

Mount and Blade: Warband - Második multiplayer trailer

|

A Mount and Blade kiegészítőjének legnagyobb újítása az akár 64 főnek is játszható multiplayer

Hirdetés

A Mount and Blade tipikusan az a játék, amit nem a készítői, hanem a modderek tettek naggyá és különösen szerethetővé. A készülő Mount and Blade: Warband kiegészítő azonban több ötletet is elcsen a tonnaszám rendelkezésekre álló modokból, és elhozza nekünk az oly régóta várt multiplayert is.

Így a Mount and Blade: Warbandban Armagan Yavuz török fejlesztő elmondása szerint akár 64-en is egymásnak ronthatunk lovainkkal vagy gyalogosan, mindenféle középkori fegyverekkel. A második Mount and Blade: Warband multiplayer trailerben maga a fejlesztő beszél kicsit akadozó angolsággal a játék multiplayer részéről, annak játékmódjairól, extra fícsöreiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)