Hirdetés

Mount & Blade 2: Bannerlord - gyereket is nevelhetsz benne

|

Nem a háborúzás lesz az egyetlen kihívás, egy méltó örökös felnevelése legalább ekkora feladat.

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk, pontosan mikor jelenik meg a Mount & Blade 2, de a jelek szerint a Taleworlds jól halad az új feature-ök implementálásával.

Hirdetés

A Dinasztia-rendszert még a gamescomon jelentették be, most pedig be is került a játékba, amiről egy blogbejegyzésben adott hírt a csapat. Ha sikerül kapcsolatot kialakítanunk egy NPC-vel, némi romantikázás után gyermekkel ajándékoz meg minket a játék, aki a szülei vonásait örökli. Ahogy a gyerek cseperedik, egyre több időt tölthetünk vele, megtaníthatunk neki különböző képességeket és képzettségeket, ha pedig elhaláloznánk, ő veszi át a stafétát.

Mindenképpen érdekesnek hangzik a dolog, hogy több generáción keresztül, különböző karakterekkel szerezzünk dicsőséget a dinasztiánknak, kíváncsian várjuk, mit hoz ki belőle a Taleworlds.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)