Hirdetés

Mount & Blade - Érkezik a folytatás

|

Sejtelmes, mint az őszi köd a Mount & Blade 2 teaser.

Hirdetés

Hamarosan ismét csatabárdot ragadhatnak a Mount & Blade rajongók, hiszen a With Fire and Sword után végre teljes értékű folytatást kap a TaleWorlds játéka.

A készítőknek egy maflás azért jár, amit szerintem Ti is jogosnak éreztek az alant látható teaser megtekintése után, de a játékot azért várjuk.

Aki esetleg nem ismerné, a Mount & Blade egy igazán szórakoztató akció RPG, felvértezve realisztikus közelharccal, várostrommal, autós üldö...azzal nem. Mivel indie játéknak indult a drága, ezért persze bugok akadtak bőven, és a grafika is inkább hangulatos volt, mint szép, de az ilyen játékoknak pont ez a lényege.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)