Hirdetés

Mount & Blade Warband - Megérkezett az első javítás

|

A TalesWorlds garázsprojektjének folytatása már multis mókát is biztosít, viszont nem hibátlan.

Hirdetés

Aki próbálta már a Mount & Blade című kis csodát minden bizonnyal egyetért azzal a megállpítással, hogy bár a játék nem éppen csodaszép, de marha jókat lehet vele szórakozni. A csata megvalósítása nagyon élvezetsre sikeredett, az egyetlen gond az volt, hogy nem volt multi. Sebaj, itt a Mount & Blade Warband.

A Mount & Blade Warband felfogható amolyan kiegészítőszerűségnek, hiszen igazából nem sokat újította a srácok. Szebb lett a grafika, bár még most sem etalon, egy-két rajongói modot alapból beépítettek, de a legfontosabb, hogy van multi! Dedikált szerver, meg minden! Mivel a TalesWorlds - ha jól emlékszem - 3 egész ember, akadt néhány hiba is. Ennek okán itt a tapasz, töltsétek le jól. Mellesleg itt a dedikált szerver is.

Mount & Blade Warband 1.102 patch

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)