Hirdetés

[MOVIE] Assassin's Creed Trailer

|

Mint kiderült, a Microsoft épp most tartja X06 című rendezvényét, mely egészen holnapig tart és főként az Xbox 360-ra megjelenő játékokkal foglalkozik. Szerencsénkre azonban ezek egy része PC-re is elkészül, így aztán most egy új Assassin's Creed trailert oszthatok meg veletek.

Hirdetés

A Prince of Persia sorozat fejlesztőinek új játéka magában hordozza a sikert. Gyönyörű grafika, történelmileg viszonylag hiteles történet (eléggé a régmúltban járunk, nincsenek pontos feljegyzések). Főhősünk egy bérgyilkos, akinek több árulót kell kivégeznie, de közben egy egészen bonyolult összeesküvésre is fényt derít.


Update: S íme egy óriási prezentáció a játékból. Az előző videó is ingame volt, de ezt a csinos Jade Raymond kommentálja. Ha jól emlékszem, a developer diary alatt is ő duruzsolt. Az öt perces videót lokálból tölthetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)