Hirdetés

[MOVIE] Bioshock

|

Aki jó FPS játékra vágyik, az sajnos ritkán jut hozzá egy megfelelő darabhoz, a Bioshock minden bizonnyal egy ilyen kivételes alkotás lesz, csak jelenne már meg!

Hirdetés

Az utópia szó inkább a könyvekben szokott előfordulni, játékban szinte soha, ám a Bioshock készítői mégis egy ilyen várost mutatnak majd meg nekünk, amit az önmagát pusztító civilizációtól távol teremtettek meg, egészen pontosan az óceán alatt. A WWII-es események után egy új világot építettek fel, aminek viszont a tudomány okozta a vesztét. Mutánsok, gonosz lények vannak mindenhol és mi pont ide csöppenünk majd, miután túlélünk egy katasztrófát a felszínen. A videó pont ezt prezentálja nekünk, ráadásnak pedig szép kis bemutatót láthatunk benne az Unreal Engine 3 képességeiből. De nagyon messze van az a 2007 nyári megjelenés...

Update: Megérkezett a trailer jobb minőségű változata. Mostantól azt tölthetitek tisztelettel.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)