Hirdetés

[MOVIE] Call of Duty 4 3D-s képecske

|

A Call of Duty 4 első trailerének kiadása után szerintem nem én voltam az egyetlen, aki úgy gondolta, hogy nagyon jó kis programot kapunk majd kézhez az Infinity Ward műhelyéből.

Hirdetés

Ezt a tézist erősítendő a mai napon kiadtak egy 3D-s Quicktime képet is, amin egy helikoptert és a róla leereszkedő katonákat nézhetjük meg tetszőleges látószögből. A kisebb, 8 Mb-os változatért ide látogassatok el, de aki HD minőségben szeretné megszemlélni a képet, az a 47 Mb-os darabért ide kell, hogy kattintson. A hír megírásának pillanatában eléggé belassultak a szerverek, így egy jó letöltő programot javaslok hozzájuk.
A képek mellett egy 90 másodperces, bővített HD trailert is kitettek a netre, így tényleg nem lehet elmondani, hogy nem kényeztetnek el minket a készítők :).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)