Hirdetés

[MOVIE] Call of Duty 4 HD trailer

|

A korábbi pletykák beigazolódtak a Call of Duty 4-el kapcsolatban, a játék tényleg a modern időkben fog játszódni. Viszont végre megérkezett a játék trailerje!

Hirdetés

Hogy a modern időkben át fog-e jönni a szokásos Call of Duty hangulat az nem nagyon lehet megmondani, ezen videó sokkal inkább hasonlít a Battlefield 2-höz, míg egyes pillanataiban inkább a Couter Strike-hoz. A traileren is látszik hogy a grafika nagyon sokat javult és teljesen megfelel a kor követelményeinek, a füstök, fények, árnyékok mind nagyon hangulatosak. A közelharc is úgy látszik a Call of Duty 3-ban látottakhoz hasonló, a fegyverek és a járművek mind a jelenkori seregek álal használak. Ebből leszűrhető hogy nagy valószínüséggel egy jelenkori nagyobb fegyveres konfliktusba fogunk belecsöppeni, amiben úgy tűnik nagy szerepe lesz Kínának, a Közel Keletnek, Kubának és a többi Dél-Amerikai banánkötársaságnak is. Mi úgy tűnik főként Angol és amerikai oldalon vesszük fel a harcot. Arról még semmit se tudni hogy a játék milyen platformokra és mikor fog megjelenni.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)