Hirdetés

[MOVIE] CALL OF DUTY 3 INFÓ-GYÖNYÖR

|

A 1UP.com stábja hét percen át faggatta a Call of Duty 3 fejlesztőit, s természetesen mindezt exkluzív, eddig még nem látott játék közbeni jelenetek tarkítják. Természetesen némi angol tudás sem árt, ha érteni is akarjuk, mit hadoválnak, de hamarosan összeütök egy kis összefoglalót az új infókról. Addig is töltsétek a cuccot. Thanks lenkop. Update: Tehát, a történet 1944. július eleje és augusztus vége között játszódik. Mivel több nemzet oldalán is játszhatunk majd, mindegyik kampány során más-más adottságokkal rendelkeznek az oldalunkon harcoló katonák. A karaktereken lévő öltözékek olyannyira valóságosak, hogy eredeti másukat próbababákra rakva digitalizálták be. Még az interjút készítő srác arcát is bedigizték :)

CALL OF DUTY 3 1UP.COM EXCLUSIVE
(Movie - 96,69 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)