[MOVIE] C&C3, NFS: Carbon, MoH:A" /> [MOVIE] C&C3, NFS: Carbon, MoH:A"/>
Hirdetés

[MOVIE] C&C3, NFS: Carbon, MoH:A

|

Nem kicsit szigorúan jó E3-as összeállítást talált jd mester az EA FTP szerverén. a montázsban olyan nagy neveket szemlélhetünk meg, mint a Command & Conquer 3: Tiberium Wars (részletes előzetes a holnap megjelenő GameStarban!!!!), a most bejelentett Need for Speed: Carbon (sajnos erről még mindig nincs egyébként érdemi bejátszás), vagy éppen a szintén sikervárományos Medal of Honor: Airborne. Ha ezért nem, akkor semmiért nem éri meg letölteni egy videót - egyébiránt annyit elmondanék, hogy ezeken a játékokon kívül további EA alkotásokat is megszemlélhettek benne, sajnos mindegyik elég rövidke. Az EA azonban ígéretet tett arra, hogy hamarosan jönnek a játékok normális hosszúságú és minőségű trailerei egymás után. Csakgyőzzük kivárni. Addigis: FONTOS: A VIDEÓ 10 PERCES!!!!!!!!!!!!!! :)

ELECTRONIC ARTS E3 2006 COLLECTION
(Movie - 203,94MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)