Hirdetés

[MOVIE] Cseréljük le a RE4 irányítását!

|

Míg Wii-re javában készül az Umbrella Chronicles, a Biohazard -ra éhes Wii tulajdonosok játszhatnak akár a Resident Evil 4-el is. Igaz nem Wii-n hanem PC-n de ha az irányítást a Nintendo-tól kölcsönöztük, mi a különbség?

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk hogy a Wii kontrollerje, a Wii remote ráköthető PC-re és különféle driverekkel már az egér irányítását is emulálhatjuk vele. Egy lelkes rajongó megunta a RE4 PC-s verziójának esetlen irányítását és rákapcsolta PC-re a Wii remote-t. Az irányítás nem lett roszabb, és a közelharcok nagyon ötletesen vannak megoldva. Akit komolyabban érdekel hogy hogyan üzemelheti be az irányítást ezen formáját az erre az oldalra látogasson el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)