Hirdetés

[MOVIE] Dawn of War - Dark Crusade

|

Már kezdtem azt hinni, elfeledkeztetek arról, hogy várjuk a híreket a SpyNEWS hírküldő rendszerünkre. Persze a napi huszonöt spam mellett néha jönnek ugyan próbálkozások, amelyek már néhány napja publikált híreket vagy egyáltalán nem a profilunkba tartozó anyagokat tartalmaznak, de most például egymás után két gyöngyszem is érkezett. LordBOB volt olyan szemfüles, hogy észrevett a Eurogamer.TV-n egy exkluzív Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade videót. "Lehet látni, milyen rosszul jár az, aki nem "tapossa agyon" a Tomb Spidereket (amelyek integetnek), mert csak ontják magukból az újabb Necronokat megállás nélkül." A videót ide kattintva tekinthetitek meg. Amúgy a sci-fi stratégiai játékkiegészítés idén október végén jelenik meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)