Hirdetés

[MOVIE] Desperados 2: Cooper's Revenge

|

Újabb videóanyag bukkant fel a Desperados 2: Cooper's Revengeből, melyben több, mint másfél percen keresztül csodálhatjuk a Spellbound keze munkáját. A játékban a Vision Game Enginenek köszönhetően a játékosok szabadon változtathatják a nézetet a külső nézet, valamint FPS nézet között, akár az összecsapások közben is. A játékban ezúttal a játékmenetben is nagyobb teret kaphatnak a játékosok, szabadon eldönthetik, hogy egy bizonyos küzdelemben inkább távolról vetik bele magukat az akcióba némi taktikai előnyt nyerve ezzel, vagy mit sem törődve belevetik magukat a közepébe és megrohamozzák az ellenfelet. A közel negyven megás film máris tölthető lokálból.

DESPERADOS 2: COOPER'S REVENGE
(Movie - 37,86MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)