Hirdetés

[MOVIE] Dirty Dancing: The Video Game

|

Vannak filmek, melyek alkalmasak arra, hogy videójáték képében lássuk viszont őket. És vannak olyanok, amelyek nem.

Hirdetés

A Jennifer Grey és Patrick Swayze főszereplésével készült Dirty Dancing 1987-es bemutatása után szinte azonnal klasszikussá vált, s megérdemelten zsebelt be egy Oscar-t is. Habár a film elsősorban a romantikusabb lelkületű, vagy a dögös táncokra gerjedő tinilányokat célozta meg, vitathatatlan erénye, hogy mások számára is teljesen élvezhetőnek bizonyult. Bevallom férfiasan, én a mai napig szívesen nézem meg, ha adja valamelyik kereskedelmi csatorna.
A mostanában egyre színvonalasabb játékokat készítő és pátyolgató Codemasters pedig ebből az alapanyagból igyekszik "valamit" csinálni. Ha fegyverrel fenyegetnek, akkor sem vagyok hajlandó játéknak nevezni. Nem is szaporítom tovább a szót, az alant látható ízelítő mindent elmond róla.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)