[MOVIE] E3-as őrület" /> [MOVIE] E3-as őrület"/>
Hirdetés

[MOVIE] E3-as őrület

|

Egy hete vége a los angeles-beli őrületnek, de még ma is sikerült lehalásznunk négy E3-as videót és képet. Akkor következzenek is szép sorjában: Első alkotásunk a Pivotal Games Conflict: Global Terror taktikai FPS-e, amihez ma tíz új kép és egy E3-as videó érkezett meg hozzánk. Következő remekünk a Battlestations: Midway, mely egy második világháborús stratégia és a magyar székhelyű Mithis Games hegesztgeti. A srácok szintén pár képpel és egy E3-as mozival örvendeztettek meg minket. Harmadik stuffunk az All Points Bulletin, mely kimondottan a multiplayer mód örömeit hivatott szolgálni. A Real Time Worlds műhelyében készülődő játékról egy E3-as videó látott napvilágot. Negyedik és egyben utolsó anyagunk a Gyűrűk Ura világában játszódó The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, ami egy elég kemény MMORPG-nek igérkezik a Turbine Entertainment állítása szerint. Ezt döntsétek el Ti, miközben megtekintitek az új képeket és az E3-as mozgóképet.

ALL POINT BULLETIN
(Movie - 50,70 MB)
CONFLICT: GLOBAL TERROR
(Movie - 48,51 MB)
MIDWAY
(Movie - 19,94 MB)
LOTR: SHADOWS OF ANGMAR
(Movie - 16,01 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)