Hirdetés

[MOVIE] Exteel készülg'

|

Exteel névvel kerül majdan a boltokba az NCsoft új játéka, amelyet az idei E3-on mutattak be először. A lényeg, hogy a cucc egy ilyen online akciójáték, amelyben a robotokat irányítva kell elmagyarázni a másik játékos robotjainak, hogy merre van a roncstelep. Mivel nem organikus (ejtsd: élő) karakterekről van szó, a testreszabás fontos része lesz a játéknak, aminek köszönhezően nagy valószínűséggel két ugyanolyan robot nem fog túl gyakran egymásba futni. Ja, és még valami, ami fontos lehet. Ne úgy gondoljunk a robotokra, mint lassú, lomha, ötvenmázsás konzervekre, sokkal inkább mozgékony, gyors, halálos gyilkológépekre. Kíváncsi vagyok, a Terminator nicknevet letiltják-e majdan a fejlesztők :)

EXTEEL
(Movie - 114,43 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)