Hirdetés

[MOVIE] Fallen Kingdoms

|

Most érkezett a bejelentés egy új akció-RPG-ről, mely a Warthog keze alatt formálódik és a Fallen Kingdoms címre hallgat. Már a megjelenési dátum is megvan, ami egyelőre igencsak messze van: 2006 novemberére kívánják belőni. Akkor Aegion sötét és veszélyes vidékére látogathatunk majd el, hogy kideríthessük annak titkait. Ám ezt természetesen a gonosz Undrath és seregei nem fogják hagyni, akinek egyébként legfőbb célja uralma alá hajtani a vidéket. Ám akadnak majd segítőid is, akik segítenek neked visszaszerezni azt, ami nem az övé :) Bámulatos 3D-s világot ígérnek, kifejezetten helyes harcrendszerrel, környezeti reakciókkal, fejlett küldetésrendszerrel együtt. Ráadásul a pályák közt nem lesz töltési idő és a cselekedeteid kihatással lesznek a környezetedre és azok viszonyára hozzád. Ezen az oldalon találhatsz néhány képet, concept artot, sőt egy trailert is.

FALLEN KINGDOMS
(Movie - 23,06 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)