Hirdetés

[MOVIE] Full Spectrum Warrior: Ten Hammers

|

A játékban a játékosoknak, mint csapatunk vezetőinek kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Az intuitív mozgásrendszernek köszönhetően az egyésgek valós időben mozognak, mely nagy segítséget nyújt a tizenkét pálya végigviteléhez. A játékosoknak különféle taktikákat kell majd alkalmazniuk a különféle szituációkban és terepeken, melyben segítségükre lesznek a mai hadi fegyverek és eszközök. A fejlettebb multis rész pedig lehetőséget ad arra, hogy a játékosok mindezt egymás ellen is kipróbálják. Aki szívesen megtekintené menetközbe ezt a játékot, az lejjebb kattintva töltheti le a versus módról készült trailert.

FULL SPECTRUM WARRIOR:
TEN HAMMERS 'VERSUS MODE'
(Movie - 33,09MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)