Hirdetés

[MOVIE] Ghost Recon Advanced Warfighter 2

|

A Ghost Recon széria jó ideig elfeledetten hevert valamelyik fiókban, ám a Ubisoft Ghost Recon Advanced Warfighter néven új köntösbe bújtatva, ismét a taktikai elemekre gyúrva engedte szabadjára az új részt.

Hirdetés

Természetesen a siker nem maradt el, így nem ért senkit meglepetésként a hír, hogy már készül a folytatás is! A Ghost Recon Advanced Warfighter 2 ezúttal a mexikói zavargások színtereire visz el minket, ahol új fegyverekkel és lehetőségekkel gazdagodva kell majd teljesíteni a küldetéseket. A mostani trailer videó nagyobb betekintést enged a játékba, mint a nemrég felkerült teaser, így minden rajongónak ajánlott a beszerzése. Minderről bővebben pedig a decemberi GameStarban olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)