Hirdetés

[MOVIE] HALO 3 TV-reklám és a béta jelentkezés!

|

Egy minden ízében zseniális Halo 3 TV reklámot kezdtek el vetíteni Amerikában tegnap estétől, amit szerencsére rögtön elérhetővé tettek a neten is.

Hirdetés

Mindezt annak örömére, hogy már valóban lehet jelentkezni a jövőre megjelenő játék béta tesztjére. Sajnos nekünk, PC-seknek még jó ideig várnunk kell a Halo 3 eljövetelére, hiszen még csak a második rész is csak mostanában lát napvilágot Vistán. Mindenesetre ez a rövid reklám tényleg nagyon durva!

Ami pedig a bétát illeti, beindult a Halo 3 weboldala, ahol egyelőre nem is lehet mást csinálni, csak jelentkezni. Sajnos információink szerint csak észak-amerikai játékosokat tudnak elfogadni, de még közülük is válogatnak. Egyébként utánajártam, és az alábbi reklám elején élőszereplős felvételeket vegyítettek digitális technikával.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)