Hirdetés

[MOVIE] Hárma...izé..négyen!

|

Ma esti koffeinadagnak tökéletesen megfelel az alábbi szösszenet. Pár letölteni kívánkozó júzer már itt döngeti a kapukat, úgyhogy rövidre fogom. Magyarázat a címhez: amikor elkezdtem, még csak három volt :)

  • Big Mutha Truckers 2: Truck Me Harder Jó kis szlenges címmel egyértelmű a hangulat is, a témát pedig a szótárban találjuk. Kamionos királyság! Új videót erre lelitek.
  • Heroes of The Pacific Csendes-óceános repülős lövöldözüs szimulátor. Szerintem. De mások szerint is. Repülni jó, de letölteni biztonságosabb. Katt!
  • TimeShift Időt manipulálni jó dolog. Ejj, ha megtehetném, de mennyi mindent másképp csinálnék... Na de egy FPS-ben, mint a TimeShift, ilyeneken agyalni nincs idő. Szerencsére a videó nézegetése közben még marad rá pár percünk. A szösszenet az E3-ról való még.
  • Worms 4: Mayhem Végére hagytam (meg hát az ábécé is így van valahogy) kedvencemet, a Worms sorozat következő darabját, a Worms 4: Mayhem-et. Kukacok powa, pláne rakétavetővel, meg csatabárddal. Muhhahahaha, videó itt.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)