Hirdetés

[MOVIE] Hogy lesz a barbárból MMO

|

Az év MMORPG-i közül talán az Age of Conan az egyik legígéretesebb. Az Anarchy Online-al befutott Funcom nagyon odafigyel a játékra, ismét megpróbálnak berobbanni a köztudatba. A mostani videón a fejlesztés egyes mozzanatait tolmácsolják számunkra.

Hirdetés

A játék főként a Robert E. Howard képregényeiből merít, a fejlesztőknek az összes részt kívülről kell fújják, hogy megalkothassák a grandiózus MMORPG-t. A videóból is látszik hogy harc közben is remekül működik az akció dús realtime harc, igaz kicsit még mintha laggos lenne. A lovaglás is nagyon nagy funnak ígérkezik és az animációk is hangulatosak, bár van még mit csiszolni rajtuk. Az épületek, a lények, karakterek hihetetlen részletességgel vannak elkészítve, és láthatjuk is hogyan készül egy-egy ellenfél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)